Hammer gård, Åsen

På Hammer gård rett nord for Åsen sentrum, kan du overnatte i et sauefjøs med utsikt over sauene, eller du kan besøke gårdens eget gårdsutsalg.

Her har Siri Mette og Jon Anders sitt levebrød, og de bor tre generasjoner på gården. I år har Hammer både sau og frilandsgris beitende rundt husene. De er opptatt av god dyrevelferd og sånt blir det god mat av.

UTVALG

Urfe er eksklusivt storfekjøtt fra de opprinnelige, norske melkeferasene. Dyrene er nøysomme, de vokser langsomt, har finere muskefiber og mer intramuskulært fett. Dette gir ypperlig kjøttkvalitet. Det hevdes at kjøttet nærmest smaker av de trønderske engene og heiene dyrene har beitet i.

STYKNINGSDELER, PØLSER, SPEKEMAT, FARSER, HAMBURGER

Frilandsgrisen på Hammer går ute og gjør det griser liker aller best. De roter og graver, spiser røtter, planter og urter. Utegangen gir kjøttet smak av lyng og hei og gir ei fin marmorering, fordi fettet blander seg med muskelmassen.

STYKNINGSDELER, PØLSER, SPEKEMAT, FARSER

Ekte trøndersk sau og lam som har gått ute og spist det naturen har å by på. Dyra våre går i variert og frodig kulturlandskap noe som gir god smak og kjøttegenskaper.

STYKNINGSDELER, PØLSER, SPEKEMAT, FARSER, HAMBURGER

KONTAKT:

Siri Mette tlf 452 07 341 hammergardsbutikk@gmail.com

Besøk Hammer gård og gårdsutsalg

 
Forrige
Forrige

Munkeby Mariakloster, Levanger

Neste
Neste

Høgaunet gård, Munkeby Levanger